Nyheter

Innovativa hygienlösningar!

En introduktion av ITEC’s hygienutrustning

Vi förstår att det är avgörande för ert företags framgång att upprätthålla höga hygienstandarder i er produktionsmiljö. Därför är vi glada att introducera vår innovativa hygienutrustning som kan skräddarsys för att möta dina specifika behov och krav.

ITEC’s modulsystem

ITEC’s modulsystem inkluderar rengörings- och desinfektionsmoduler samt vändkors, vilket säkerställer att hygienen sköts. ITEC’s Star Clean-system är anpassbar för dina krav, oavsett om det endast gäller rengöring av sulor eller stövlar, enkel- eller tvådelad hygiensluss eller strikt separation mellan åtkomst in och ut ur produktion.

Självrengörande borstar och intervalldrivet skumrengöringssystem

ITEC’s patenterade självrengörande borstar och intervalldrivet skumrengöringssystem som säkerställer en effektiv hygienlösning både i och utanför produktionen.

Ett brett utbud av vaskar

Vi erbjuder också ett brett utbud av vaskar som kan anpassas med tvål- och desinfektionsmedelsdispensrar, pappersdispensrar eller pappersfria handtorkningsanordningar. Alla våra sensoraktiverade vaskar är utrustade med AQUAFLOW-funktionalitet för att undvika förorening i rörsystemet.

Obligatorisk kontroll av handhygien

ITEC’s hygienlösning innefattar obligatorisk kontroll av handhygien innan du går in i produktionsområdet. Endast efter korrekt dosering av tvål eller desinfektionsmedel ges du tillträde genom vändkorset att gå in i produktionsområdet.

Expertteamet på ITEC

Vi tror att ITEC’s kontrollerande hygienutrustning är den bästa innovativa lösningen för att ni ska få mer kontroll över ert personalflöde. Vårt team tillsammans med ITEC som består av experter kommer att samarbeta med dig för att hitta rätt lösning för ditt hygienkoncept, oavsett vad dina specifika krav är.

Kontakta oss idag

Kontakta oss idag för mer information om våra hygienlösningar och hur de kan gynna ditt företag. Vi ser fram emot att höra från dig snart.

Vi ställer ut på Chark SM 2022

Besök oss i monter 31 under Chark SM
Eriksbergshallen i Göteborg 27 oktober 2022

Vi visar upp delar av vårt sortiment inom hygien samt även Freunds trimmer och skinner.

Med oss har vi även en representant från Freund med expertkunskap inom området just trimmer och skinner, så passa på att kom förbi och få bästa tänkbara genomgång!

Vi ser fram emot att möta Er under denna fartfyllda dag!

Har ni sett Freunds handtrimmer?

Trimmers används för effektiv borttagning av fett inom kött, fågel och fisk.

  • Ergonomisk design med robust handtag i hårdplast.
  • Patenterat blad bytes system gör det möjligt att byta blad utan verktyg, för storlek 90, 128.
  • Låga underhållskostnader, komponenter av hög kvalité.
  • Förbättrad andvändningssäkerhet med start/stop funktionshandtag.
  • Ring blad med diametrar: 35, 52, 69, 90 och 128.
  • Fyra olika blad typer: A, B, C och D.
  • Skärdjupssystem förenklar användningen vid olika arbetsområden.
  • Hygienisk design i rostfritt stål.
  • Kan användas i många olika användningsområden.
  • Finns som pneumatisk och elektrisk.
Trimmer EL2 128

VI BESÖKER IFFA 2022

Vi kommer besöka IFFA mässan i Frankfurt 14-19 maj 2022 med förhoppning om att att möta både nya och gamla kunder samt knyta starkare band till våra leverantörer.

Hör av er om ni är på plats och vill boka in ett möte! Kontaktinformation till respektive medarbetare hittar ni under fliken kontakter.

Följ länken för mer information om mässan: https://iffa.messefrankfurt.com/frankfurt/en.html?wt_mc=iffa.en.sea.google.brand&gclid=Cj0KCQjw06OTBhC_ARIsAAU1yOVc8qil12gn1J_-y2jEaeYiv-e_jzTaEPqhgGfMNDsdoq__O7P3pkcaAtj2EALw_wcB

Future Food 2022!


Vi kommer ställa ut våra produkter på Nordic Future Food 2022 på Kistamässan i Stockholm den 11-12 maj.
På mässan kan du förvänta dig en typ av hygienlösning som innefattar en skotvätt samt en vask som är helt kontaktfri.
Hoppas att vi ses där!