Om Oss

Om Oss

Detec Kötteknik arbetar med systemlösningar och maskiner, samt service och reservdelar till i huvudsak köttindustrin. Vi verkar inom flera segment såsom slakt, styckning, chark och hygienteknik. Kontor, lager och verkstad finns i Vellinge strax utanför Malmö. Vi arbetar tillsammans med många av de världsledande tillverkarna av maskiner och utrustning. Detta ger oss möjligheten att tillföra innovativa lösningar av hög kvalitet, vilket skapar förutsättningar för en effektiv och rationell produktion hos våra kunder.

 

Detec’s verksamhet är i grunden fokuserad på industriella produktionssystem. Detta innebär att vi arbetar i projektform tillsammans med våra kunder och maskintillverkare för att i varje enskilt fall komma fram till passande och optimala lösningar.Vår roll i projekten är att bidra med en bred produktportfölj i kombination med en djup kompetens, som borgar för trygghet och konkurrenskraft.

 

Vi har alltid arbetat engagerat tillsammans med maskinleverantörer och kunder vilket har gett oss ett unikt kunnande om behoven och förutsättningarna inom främst köttindustrin.


Idag är Detec den ledande partnern för aktörerna inom slakt, styckning och hygienområde i olika branscher i nordisk livsmedelsindustri.Vi har ett mycket gott rykte att leva upp till, vilket skapar en ödmjukhet i relationen till såväl kunder som leverantörer.

Team

Elinor Gislander

Administration & Försäljning

Anders Sjölin

Servicechef & installation

Martin Nilsson

Försäljning & installation