Innovativa hygienlösningar!

Komplett all in on hygienstation.

En introduktion av ITEC’s hygienutrustning

Vi förstår att det är avgörande för ert företags framgång att upprätthålla höga hygienstandarder i er produktionsmiljö. Därför är vi glada att introducera vår innovativa hygienutrustning som kan skräddarsys för att möta dina specifika behov och krav.

ITEC’s modulsystem

ITEC’s modulsystem inkluderar rengörings- och desinfektionsmoduler samt vändkors, vilket säkerställer att hygienen sköts. ITEC’s Star Clean-system är anpassbar för dina krav, oavsett om det endast gäller rengöring av sulor eller stövlar, enkel- eller tvådelad hygiensluss eller strikt separation mellan åtkomst in och ut ur produktion.

Självrengörande borstar och intervalldrivet skumrengöringssystem

ITEC’s patenterade självrengörande borstar och intervalldrivet skumrengöringssystem som säkerställer en effektiv hygienlösning både i och utanför produktionen.

Ett brett utbud av vaskar

Vi erbjuder också ett brett utbud av vaskar som kan anpassas med tvål- och desinfektionsmedelsdispensrar, pappersdispensrar eller pappersfria handtorkningsanordningar. Alla våra sensoraktiverade vaskar är utrustade med AQUAFLOW-funktionalitet för att undvika förorening i rörsystemet.

Obligatorisk kontroll av handhygien

ITEC’s hygienlösning innefattar obligatorisk kontroll av handhygien innan du går in i produktionsområdet. Endast efter korrekt dosering av tvål eller desinfektionsmedel ges du tillträde genom vändkorset att gå in i produktionsområdet.

Expertteamet på ITEC

Vi tror att ITEC’s kontrollerande hygienutrustning är den bästa innovativa lösningen för att ni ska få mer kontroll över ert personalflöde. Vårt team tillsammans med ITEC som består av experter kommer att samarbeta med dig för att hitta rätt lösning för ditt hygienkoncept, oavsett vad dina specifika krav är.

Kontakta oss idag

Kontakta oss idag för mer information om våra hygienlösningar och hur de kan gynna ditt företag. Vi ser fram emot att höra från dig snart.